studyvisitstockholm.reismee.nl

Day 2

Vanmorgen ging om half 8 de wekker. Gelukkig hebben wij jongens niet veel tijd nodig en stonden wij als enige om 8:00 klaar om te vertrekken.
Een van de leerkrachten had zich verslapen en daarom konden we pas om half 9 vertrekken naar de Hökarärngsskolan.

We werden daar door de 2 directrices opgewacht en meteen uitgenodigd om met hun te ontbijten. Na een lekker ontbijtje met koffie hebben we een powerpoint gekregen over de school en hebben we allemaal vragen mogen stellen aan hun. Gelukkig spreken ze in Zweden heel goed Engels en hoefden we geen Zweeds te praten. Wel hebben we al een beetje Zweeds geleerd. Hur är det? betekent hoe gaat het.

Om 10uur mochten we naar de klas van meester Frederik. Dit waren de kinderen van 8/9 jaar. Hier mochten we in groepjes met de kinderen opdrachten doen en als afsluiting hebben de kinderen voor jullie een liedje gezongen, maar dat bewarenwij voor alswe terug zijn.

's Middags mochten we op bezoek bij de oudere leerlingen van 12/13 jaar. Ook met deze leerlingen mochten we in groepjes gaan werken. Ook deze leerlingen wilden graag het liedje voor jullie zingen.

Na het bezoek van de school zijn we naar het Vasa museum geweest. Dit is een museum waar ze een heel oud schip hebben opgeknapt van 400 jaar geleden. De foto's zeggen genoeg.
Groetjes the Man Cave

Dylan

Juf Maartje hoe gaat het in Zweden zijn de kinderen daar anders? vast wel ik hoop dat op school elkaar weer zien.
Van Dylan

chelsea

houi dillen

chelsea

hoi dylan

senna

hee alles goed.
is het leuk daar?
bij ons is gelukkig de entree toets voorbij.

groetjes senna gr. 6 Bs. de baandert

rafke

hee juf maartje alles goed daar ?
JOEHOE de entree toets is voorbij
warm weer ? bij ons wel
fijne reis gehad ?

gr. rafke en de groeten aan de medenstudenten

dimphy

hey juf maartje,

leert u ook nog wat engels daar?

de entreetoets is voorbij

en hier is het lekker weer

doeii groetjes dimphy bs de baandert groep 6

cheryl

hoi juf maartje hoe is het daar hier is het lekker warm weer we missen je xxxgroep 6

Juf Maartje

Hallo allemaal,

Wat leuk dat jullie je juffrouw allemaal willen volgen!
Ik ben alleen bang dat ik niet de juf Maartje ben die jullie kennen. Ik heb les gegeven op de basisschool in Horn, Grathem en Baexem. Basisschool de Baandert ben ik helaas nooit geweest!

Wel fijn dat de entreetoets voor jullie voorbij is. Nu lekker van het mooie weer genieten!

Juf Maartje

juffrouw maartje

Hallo Maartje..
Ze hebben per ongeluk jufmaartje (in plaats van juffrouwmaartje) bekeken.. Wel blij dat ik eindelijk alle reacties heb gevonden!!

Groetjes Maartje (Strik)